Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

DOORPAKKEN! ‘KRC Genk wijst alvast de vervanger van Phillipe Clement aan’

KRC Genk mag zich dit seizoen landskampioen noemen. Een mooie prestatie. Alleen is het weld e vraag of trainer Phillipe Clement volgend seizoen nog aan het roer staat bij de Genkies. Ze willem hem dolgraag behouden maar wil hij dat zelf ook?

De voorbij weken was Clement naar eigen zeggen enkel op het sportieve gefocust. Maar daar komt eerstdaags verandering in, zo zou er dinsdag een gesprek gepland staan tussen club en trainer. Genk wil zo snel mogelijk duidelijkheid zodat het snel kan overschakelen op de transferdossiers. Clement wil op zijn beurt dan weer weten hoe de kern er in grote lijnen zal uitzien, of de meeste sterkhouders zullen blijven om het Champions League-avontuur aan te gaan.

VANAVOND LAATSTE SPEELRONDE IN DE PLAY-OFFS! WIN JE DEEL VAN MAAR LIEFST €10.000 BIJ UNIBET.BE (WOW!!)

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Het bestuur rekent in ieder geval op een positief antwoord van de trainer. Maar als hij toch vertrekt, houdt men wel al een alternatief achter de hand. “Kiest Clement voor Club dan wordt Bernd Storck de topfavoriet in de Genkse zoektocht naar een opvolger. De Duitse gentleman maakte indruk bij Moeskroen met positief voetbal. Hij heeft bovendien én internationale ervaring én intussen de nodige feeling met het Belgisch voetbal”, schrijft Het Belang van Limburg.

Het bericht DOORPAKKEN! ‘KRC Genk wijst alvast de vervanger van Phillipe Clement aan’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *