Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Dries Mertens tekent contract voor twee seizoenen’

Lang werd er gespeculeerd over de toekomst van Dries Mertens maar als we de Italiaanse media mogen geloven dan blijft hij actief in de Serie A. Napoli was lange tijd niet van plan het contract van Mertens open te breken, maar de ex-speler van PSV en FC Utrecht zou nu toch een nieuw contract tot medio 2022 gaan krijgen. De voormalige jeugdspeler van Anderlecht en AA Gent kent alweer een zeer goed seizoen bij de nummer twee in de Serie A.

VANAVOND LAATSTE SPEELRONDE IN DE PLAY-OFFS! WIN JE DEEL VAN MAAR LIEFST €10.000 BIJ UNIBET.BE (WOW!!)

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Hij was niet altijd een basisspeler onder Carlo Ancelotti, maar hij wist 14 keer te scoren en 10 assists te leveren in 33 competitiewedstrijden. In totaal was Mertens dit seizoen bij Napoli goed voor 17 goals en 12 assists in 45 wedstrijden.

Het bericht ‘Dries Mertens tekent contract voor twee seizoenen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *