Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Ivan Leko zet deur voor nieuwe Belgische club wagenwijd open

De kans is groot dat Ivan leko bezig is aan zijn laatste periode als trainer van Club Brugge. Morgen staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma en daarin treffen ze Royal Antwerp. Het zou zomaar zijn laatste optreden kunnen zijn voor Blauw/Zwart.

Zo laat hij in een interview met Het Laatste Nieuws verstaan dat hij openstaat voor een nieuwe uitdaging en die hoeft niet te lang op zich laten wachten. “Misschien heb ik binnen tien dagen al een nieuwe club. Misschien blijf ik in België. Misschien trek ik naar het buitenland. Misschien moet ik wachten tot september en ga ik een lange zomer tegemoet. Who knows? Ik ben klaar voor alles. Er moeten geen tien clubs in mij geïnteresseerd zijn. Eén is genoeg, als de voorzitter vol in Ivan Leko gelooft”, klinkt het.

MORGEN LAATSTE SPEELRONDE IN DE PLAY-OFFS! WIN JE DEEL VAN MAAR LIEFST €10.000 BIJ UNIBET.BE (WOW!!)

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Opvallend, Leko sluit een Belgische club dus allerminst uit. En laat er nu net toevallig een aantal vacatures openstaan aan de top van de Jupiler Pro League. “Ik denk dat ik bij elke PO I-club pas. Bij de ene natuurlijk iets meer dan bij de andere, maar da’s normaal. Bij Club heb ik bewezen dat ik drie zaken kan garanderen: goeie resultaten, mét voetbal dat iedereen graag ziet en met spelers – al dan niet jongeren – die individueel beter zijn geworden.”

Het bericht Ivan Leko zet deur voor nieuwe Belgische club wagenwijd open verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *