Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

STRAKS OM 18.00UUR!! AA Gent – Anderlecht (PLAY-OFFS 19-05-2019)

Vandaag om 18.00uur staan de laatste wedstrijden op de agenda in de Play-Off 1. Zo ook het treffen tussen AA Gent en Anderlecht. Beide teams zullen alles geven om het seizoen positief af te sluiten. Wie denk jij dat deze match gaat winnen? Volgens de bookmaker AA Gent de favoriet maar je weet het natuurlijk maar nooit

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN en KIJK LIVE naar deze wedstrijd via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via hun website. Ook bieden ze je een welkomstbonus aan van 200% tot 80euro om in te zetten op deze match. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld een tientje en zijn storten er dan twee tientjes voor je bovenop! Of pak het iets groter aan en stort 40 euro en zij storten er dan 80 euro voor je bovenop! Daarnaast hebben ze speciaal voor de laatste speelronde nog een extra actie opgezet. Je kunt namelijk je deel van 10.000 euro pakken wanneer je een weddenschap afsluit op één van deze wedstrijden. Alles over deze actie vind je hier.

Kijk hieronder naar de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd

AA Gent wint: 2,20
– Gelijkspel: 3,75
Anderlecht wint: 3,15

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro bonus voor gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,75= 300,00 euro kunnen winnen en dit met een risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht STRAKS OM 18.00UUR!! AA Gent – Anderlecht (PLAY-OFFS 19-05-2019) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *