Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘AA Gent wil deze zomer vol in de aanval gaan op de transfermarkt’

AA Gent eindigde deze competitie op de vijfde plaats op de ranglijst. Dit is niet voldoende voor ze en daarom willen ze deze zomer in de aanval gaan op de transfermarkt. Dit weet Het Nieuwsblad te melden.

Omdat Stallone Limbombe mag vertrekken, zullen er sowieso één à twee extra flankspelers bij komen. Daarnaast wil men ook meer concurrentie op het middenveld. Een ‘voetballende nummer zes’ is gewenst, de interesse in Sulayman Marreh van Eupen geraakte eerder al bekend.

Vooraan is extra scorende vermogen dan weer geen overbodige luxe. Maar daar stopt het niet bij, ook in de achterste linie worden nieuwe gezichten verwacht. Aanvoerder Nana Asare is immers alweer 32 jaar en heeft niet zijn beste seizoen achter de rug. Op de rechtsachter zijn de alternatieven eveneens beperkt. Naast twee extra backs komt er mogelijk ook centraal nog iets bij indien Dylan Bronn vertrekt.

Het bericht ‘AA Gent wil deze zomer vol in de aanval gaan op de transfermarkt’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *