Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Anderlecht wil absolute smaakmaker uit de Pro League halen’

Anderlecht is overtuigt en wil Theo Bongonda aankomende zomer naar Brussel halen. Hij speelde dit seizoen de pannen van het dak bij Zulte Waregem en daarom wil Paars/Wit een poging voor hem doen. Het is alleen de vraag of ze financieel krachtig genoeg zijn?

De West-Vlamingen vragen dan ook een stevige som voor hun goudhaantje: “Zulte Waregem weet dat het straks een recordsom incasseert voor de flankaanvaller. Onlangs kreeg het een bod van 6 miljoen euro binnen. Mogelijk uit het buitenland, waar Bongonda schermt met Franse en Duitse interesse. Het zorgt ervoor dat zijn prijs alleen maar hoger oploopt.”

Het bericht ‘Anderlecht wil absolute smaakmaker uit de Pro League halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *