Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge wil toptransfer voor de neus van Genk wegkapen’

Club Brugge wil Theo Bongonda voor de neus van landskampioen Genk wegkapen. Beide clubs zitten achter de diensten aan van de vleugelflitser van Zulte Waregem.

Bongonda leek maandag volgens de Belgische media dichtbij een transfer naar Racing Genk te staan, en zou daarvoor Club Brugge hebben afgewezen. Het Laatste Nieuws komt vandaag echter met een ander verhaal, en dan meer bepaald zijn makelaar Fouad Ben Kouider.

Die stelt namelijk dat er nog helemaal geen beslissing is gevallen, en Club dus nog steeds kans maakt: “We zijn in gesprek met de vier Belgische topclubs Genk, Brugge, Standard en Anderlecht, maar momenteel is er nog geen beslissing genomen.” Stelt hij namelijk in de krant.

Het bericht ‘Club Brugge wil toptransfer voor de neus van Genk wegkapen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *