Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Landskampioen Genk rondt deze week dubbele transferklapper af’

Het is nog maar de vraag of trainer Phillipe Clement volgend seizoen nog aan het roer staat bij KRC Genk maar toch probeert TD Dimitri de Conde deze week twee transfers af te ronden.

Theo Bongonda wordt al langer gevolgd door de Limburgers, maar ook Club Brugge toont interesse in de winger van Zulte Waregem. Toch probeert Genk de transfer van Bongonda binnenkort af te ronden, weet Het Nieuwsblad. Naast de komst van Bongonda, die al ettelijke miljoenen zou moeten kosten, wil de Condé deze week nog een transfer afronden.

En dat zou de Slowaakse spits Patrick Hrosovsky zijn, die zo’n vijf miljoen euro zou moeten kosten. De krant bevestigt ook de interesse in het 18-jarige toptalent Benjamin Nygren (IFK Göteborg). Voor die laatste is de interesse nog niet geconcretiseerd.

Het bericht ‘Landskampioen Genk rondt deze week dubbele transferklapper af’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *