Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

STRAKS: Kortrijk Charleroi | FINALE PLAY-OFFS 2

Vanavond om 20.30 uur staat de finale in de Play-Off 2 op de kalender. KV Kortrijk ontvangt dan in eigen huis de heren van Charleroi. In een onderling treffen zal worden uitgemaakt wie er een ticket pakt voor de Europa League. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens de bookmaker is Kortrijk de favoriet om deze match te winnen maar je weet het natuurlijk maar nooit.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN en KIJK LIVE naar deze wedstrijd via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via hun website (positief saldo vereist) Kijk hieronder naar de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

Kortrijk wint: 2,35
– Gelijkspel: 3,35
Charleroi wint: 3,15

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro bonus voor gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,35= 268,00 euro kunnen winnen en dit met een risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht STRAKS: Kortrijk Charleroi | FINALE PLAY-OFFS 2 verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *