Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Vincent Kompany zet direct twee sterkhouders op de transferlijst bij RSCA’

Vincent Kompany keert terug bij Anderlecht. Hij zal ook moeten meehelpen met het vormgeven van de selectie voor het volgende seizoen. Omdat er budget moet worden gemaakt is het noodzaak dat een aantal spelers worden verkocht. Zo schrijft Het Laatste Nieuws dat intern beslist is dat Adrien Trebel en Kara Mbodj verkocht zullen worden.

Die eerste is momenteel de best betaalde speler bij RSCA, Kompany niet meegerekend. Omdat zijn prestaties niet langer top zijn, wil de club zo snel mogelijk van zijn zware contract af. Kara keerde afgelopen winter dan weer terug na een mislukte huurbeurt aan Nantes, maar in de PO’s zakte hij door de mand. Bovendien zou hij op het veld sowieso plaats moeten maken voor Kompany.

Hun verkoop heeft wel een groot nadeel. Beide spelers worden immers vertegenwoordigd door Mogi Bayat en dus kan het bestuur niet anders dan opnieuw aan tafel gaan met de persona non grata op Neerpede.

Het bericht ‘Vincent Kompany zet direct twee sterkhouders op de transferlijst bij RSCA’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *