Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

INTERESSE BEVESTIGT “Standard, Club Brugge en Antwerp zijn geïnteresseerd”

Standard Luik, Club Brugge en Royal Antwerp zijn alle geinteresseerd in de diensten van Jean Butez. Een 23-jarige doelman van Excelsior Moeskroen. Paul Allaerts, algemeen directeur van Moeskroen, bevestigt dat de Belgische top op hem jaagt. “Ja, er is interesse van Standard. Maar Club Brugge en Antwerp zijn ook geïnteresseerd”, verklaart hij aan L’Avenir.

De drie topclubs zullen wel diep in de buidel moeten tasten als ze Butez willen binnenhalen. Moeskroen zou maar liefst 4 miljoen euro verlangen, onder meer omdat het de helft daarvan moet afstaan aan Lille, de vorige club van de keeper. Butez zelf zal dan weer vooral willen kiezen voor een club waar hij de nummer één zal zijn. Dat kan bij alle drie de gegadigden, zij het op voorwaarde dat respectievelijk Ochoa, Horvath en Bolat hun ploeg verlaten.

Het bericht INTERESSE BEVESTIGT “Standard, Club Brugge en Antwerp zijn geïnteresseerd” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *