Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Anderlecht maakt nieuwe hoofdcoach bekend

Anderlecht heeft haar technische staf voor het volgende seizoen al rond. Simon Davies volgt Kompany vanuit Engeland en wordt de nieuwe hoofdcoach van Paars/Wit. Karim Belhocine en Jonas De Roeck worden aan boord gehouden en met Floribert Ngalula kondigt men nog een nieuwkomer aan.

Op de clubwebsite werd meer uitleg gegeven bij deze ingreep. “Simon Davies (45) is aangesteld als hoofdcoach van RSC Anderlecht. Hij zette zijn handtekening onder een contract tot 2022. Hij vervolledigt de sportieve staf, waar ook Pär Zetterberg, Karim Belhocine, Jonas De Roeck, Floribert Ngalula en keeperstrainer Max de Jong deel van uitmaken. Zij zullen Vincent Kompany bijstaan bij het uitbouwen van zijn voetbalvisie bij RSC Anderlecht”, deelt RSCA mee.

Het bericht Anderlecht maakt nieuwe hoofdcoach bekend verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *