Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Keert Bryan Ruiz terug naar de Pro League?’

In het verleden speelde de Costa Ricaan Bryan Ruiz zijn wedstrijden in het shirt van AA Gent. Jaren later draagt hij het shirt van Sporting Lissabon en is een terugkeer naar de Pro League weer op handen.

Volgens buitenlandse media zou er interesse vanuit België en Spanje zijn. Ruiz brak in Europa door bij AA Gent en verdedigde nadien nog de kleuren van FC Twente, Fulham, Sporting CP en PSV.

De 33-jarige Ruiz werd een jaar geleden nog gelinkt aan Standard en het is niet bekend of de Rouches nog interesse hebben in de linkspoot. Met het nakende vertrek van Paul-José Mpoku en Mehdi Carcela kan Standard er alvast aanvallende versterking gebruiken. Ruiz werkte bij AA Gent bovendien samen met… Michel Preud’homme.

Het bericht ‘Keert Bryan Ruiz terug naar de Pro League?’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *