Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Anderlecht geeft oude bekende niet op en komt snel met nieuw bod’

Anderlecht blijft volharden in de strijd om de 18-jarige Yunus Akgun. Dit weet het Turkse medium Fanatik te melden. Ze maken melding dat de Brusselaars binnenkort met een nieuwe aanbieding voor hem zullen komen bij Galatasaray.

Het medium maakt gewag van een transfersom van 3 à 4 miljoen euro, al zou dat bedrag nog flink kunnen dalen door middel van bonussen en een percentage op de doorverkoopsom. Galatasaray zou alvast willen meewerken aan een transfer, het geld wat Akgün opbrengt zou immers gebruikt worden om nieuwe spelers aan te trekken met oog op de Champions League van volgend seizoen.

Het bericht ‘Anderlecht geeft oude bekende niet op en komt snel met nieuw bod’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *