Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Real Madrid en PSG bieden 90 miljoen euro op voormalig Genkie’

Real Madrid en PSG willen deze zomer Kalidou Koulibaly proberen los te weken bij Napoli. Dit weten diverse Italiaanse media te melden. De Koninklijke zou maar liefst een bod van 90 miljoen heben neergelegd voor de tank. De centrale verdediger, die in het verleden voor KRC Genk uitkwam, mag echter niet weg van de club.

Daarom kreeg ook PSG een negatief antwoord en ook zij hadden dergelijk bedrag over om de sterke verdediger naar Parijs te halen. Napoli wil zijn sterkhouder in de defensie niet laten gaan en zal enkel happen als er nog een pak geld zou bijkomen, maar het lijkt twijfelachtig dat Real en PSG nog meer gaan bieden.

Het bericht ‘Real Madrid en PSG bieden 90 miljoen euro op voormalig Genkie’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *