Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge is volgend seizoen meer favoriet voor de titel dan Genk’

Philippe Clement werd dit seizoen landskampioen met Genk maar verruilde toch de club voor een nieuw avontuur bij Club Brugge. Hij tekende onlangs een contract voor drie seizoenen.

Een opmerkelijke keuze en zeker niet de gemakkelijkste. Maar Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine heeft toch begrip voor de succestrainer. “Hij heeft zijn hart gevolgd, ook al zal hij financieel en sportief voldoende garanties gekregen hebben. Bij Club krijgt hij meer middelen, en elke stap zal onder het vergrootglas liggen, maar hij straalt voldoende rust en intelligentie uit om daarmee om te gaan.”

Sys benadrukt wel dat Clement het niet gemakkelijk gaat krijgen, de druk zal alvast veel groter zijn. “Voor Clement wordt Club Brugge een nieuwe stap in zijn leerproces als trainer. De verwachtingen liggen er hoger dan bij Genk. De titelstress weghouden zoals ze zelfs in de laatste rechte lijn deden bij Genk, dat zal niet pakken in Brugge. Club is voor volgend seizoen een grotere titelfavoriet dan Genk.”

Het bericht ‘Club Brugge is volgend seizoen meer favoriet voor de titel dan Genk’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *