Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Dit vindt Eden Hazard van de aanstelling van Vincent Kompany bij Anderlecht

Vincent Kompany zal deze zomer terugkeren bij zijn oude liefde Anderlecht. Eden Hazard sterspeler van de Rode Duivels en Chelsea vindt dit een goede ontwikkeling voor het Belgische voetbal.

Tegenover Het Nieuwsblad zegt hij het volgende over de verrassende ontwikkeling: “Eerlijk gezegd wel. Maar aan de andere kant ben ik content voor hem en voor het Belgische voetbal. Het Belgische voetbal heeft mensen nodig zoals Vincent. Als je 32, 33 jaar wordt en aan stoppen denkt, is het beter in je eigen land nog twee jaar te spelen. Dat is allemaal goed voor het niveau van zijn club en van de Belgische competitie.”

Hazard gaf meteen ook zijn mening mee of de combinatie trainer-speler mogelijk is: “Het hangt af van zijn gezondheid. Hij was toch vaak geblesseerd. Als hij in vorm is, zal hij willen spelen. Hij houdt van het spelletje en wil altijd op het veld staan. Daarnaast denk ik dat hij een goeie trainer zou zijn. Ik ken hem nu toch al verschillende jaren. Ik wens hem het beste. Behalve als hij tegen Cercle Brugge speelt.”

Het bericht Dit vindt Eden Hazard van de aanstelling van Vincent Kompany bij Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *