Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Manchester City-speler goed op weg naar Anderlecht’

De komst van Vincent Kompany naar Anderlecht biedt mogelijkheden tot mooie transfers. Zo is er een speler van zijn voormalige club Manchester City onderweg naar Brussel. Zo schrijft Het Nieuwsblad dat Matt Smith wel eens naar Brussel kan verhuizen.

Deze 19-jarige middenvelder werd het afgelopen seizoen al verhuurd aan FC Twente en speelde daar een uitstekend seizoen. City besloot dan ook om zijn contract open te breken. Maar kansen bij de eerste ploeg zitten er voorlopig niet in, de club wil hem dan ook opnieuw verhuren. Dat hij een goede band heeft met zijn landgenoot Simon Davies, de nieuwe hoofdcoach van RSCA, speelt natuurlijk in de paars-witte kaarten.

Het bericht ‘Manchester City-speler goed op weg naar Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *