Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Steven Defour kan deze zomer terugkeren in de Pro League’

Steven Defour staat onder contract bij het Engelse Burnley maar komt er daar niet aan te pas. Een transfer lonkt dus deze zomer en er is ook interesse vanuit de Pro League. De middenvelder is inmiddels 31 jaar. Royal Antwerp is voor hem in de markt.

De Great Old is op zoek naar ervaren spelers met oog op de (voorrondes van de) Europa League en op de competitie van volgend seizoen, waarin het beter wil doen dan de vierde plaats van afgelopen jaargang. Dragende kracht achter deze mogelijke transfer is uiteraard Luciano D’Onofrio. Die haalde Defour destijds ook al naar Standard en was daarna eveneens betrokken bij zijn overgang naar FC Porto. Hun relatie zou nog steeds erg goed zijn. Bovendien werkt de middenvelder ook al succesvol samen met coach Laszlo Bölöni.

Het bericht ‘Steven Defour kan deze zomer terugkeren in de Pro League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *