Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge wil smaakmaker uit de Zwitserse competitie halen’

Club Brugge heeft haar zinnen gezet op een smaakmaker uit de Zwiterse competitie. Het gaat om Carlinhos Junior die onder contract staat bij Lugano. Zijn makelaar kondigde al aan dat hij na het seizoen een stap hogerop zal zetten. Club Brugge zou volgens die bronnen interesse hebben in de Braziliaan, die als flankaanvaller kan spelen maar ook als diepe spits.

ZATERDAG! LIVERPOOL TOTTENHAM! WIN 50.000EURO MET JOUW VRIJBLIJVENDE VOORSPELLING!!

ONTDEK HET HIER! facebook

Een polyvalente speler die goed zou passen in de 4-3-3 van Philippe Clement. Tot op heden is wel onbekend of Club Brugge concreet is, of als Carlinhos één van de vele namen op de shortlist is. De 24-jarige Carlinhos ligt nog tot medio 2021 onder contract en heeft volgens Transfermarkt.de een marktwaarde van twee miljoen euro. Dit seizoen was de technisch vaardige speler goed voor 15 goals en 6 assists in 35 wedstrijden.

Het bericht ‘Club Brugge wil smaakmaker uit de Zwitserse competitie halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *