Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Eden Hazard gaat de Spaanse La Liga totaal verscheuren’

Eden Hazard won gisteren de Europa league met Chelsea door Arsenal in de finale met 4-1 te verslaan. Grote man bij de Londenaren was Eden Hazard. De vleugelflitser die op het punt staat te verkassen naar Real Madrid.

Door de dubbele mandekking kende Hazard een moeizame start van de partij, maar naarmate de eerste helft vorderde kwam hij steeds beter in de match. En na de pauze ontbond hij helemaal zijn duivels. Zo tekende hij naast een aantal technische hoogstandjes voor twee doelpunten en een assist. Op de sociale media ging het daarna los. Kijk hieronder naar een aantal reacties.

ZATERDAG! LIVERPOOL TOTTENHAM! WIN 50.000EURO MET JOUW VRIJBLIJVENDE VOORSPELLING!!

ONTDEK HET HIER! facebook

Het bericht ‘Eden Hazard gaat de Spaanse La Liga totaal verscheuren’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *