Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Lamkel Zé onthult zijn droomclub: “Ooit wil ik op dat veld staan”

Didier Lamkel Zé heeft zijn eerste seizoen in de Jupiler Pro League erop zitten en hij heeft zijn visitekaartje afgegeven. De snelle winnger is onvoorspelbaar en een tikkeltje gek. Het is nu al duidelijk dat hij niet voor eeuwig bij Antwerp zal blijven, want zijn droombestemming ligt in Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lamkel Zé onthult zijn droomclub: “Ooit wil ik op dat veld staan”

Didier Lamkel Zé heeft zijn eerste seizoen in de Jupiler Pro League erop zitten en hij heeft zijn visitekaartje afgegeven. De snelle winnger is onvoorspelbaar en een tikkeltje gek. Het is nu al duidelijk dat hij niet voor eeuwig bij Antwerp zal blijven, want zijn droombestemming ligt in Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *