Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Moussa Djenepo trekt voor monsterbedrag naar Premier League’

Moussa Djenepo kan bij Standard Luik terugkijken op een goed seizoen. Hij heeft zich daarmee dan ook in de kijker gespeeld van diverse clubs. Zo werd er enkele weken geleden al melding gemaakt van interesse van het Engelse Southampton.

The Saints zouden maar liefst 22 à 23 miljoen euro veil hebben gehad voor de flankspeler van de Rouches. Standard ontkende toen dat er een bod was binnengebracht, maar volgens Italiaanse media zou er nu zelfs bijna een akkoord zijn over een transfer.

ZATERDAG! LIVERPOOL TOTTENHAM! WIN 50.000EURO MET JOUW VRIJBLIJVENDE VOORSPELLING!!

ONTDEK HET HIER! facebook

De transfersom zou volgens Tuttomercatoweb inderdaad iets meer dan 22 miljoen euro bedragen. Dat zou een absoluut monsterbedrag zijn, temeer omdat Djenepo zijn marktwaarde ‘amper’ vijf miljoen euro bedraagt. Standard betaalde zelf slechts 50.000 (!) euro voor de winger.

Het bericht ‘Moussa Djenepo trekt voor monsterbedrag naar Premier League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *