Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Belgisch jeugdinternational gratis op te halen door clubs’

Voormalig Belgisch jeugdinternational Igor Vetekole is door club gratis af te halen bij Charlton Athletic. Die club besloot zijn contract niet langer te verlengen en dus is hij nu transfervrij.

Vetokele deed het in zijn eerste seizoen in Engeland nog degelijk, maar wist sindsdien nooit meer echt indruk te maken. Tussendoor keerde hij ook twee keer op uitleenbasis terug naar België, waar hij een halfjaar bij Zulte Waregem en anderhalf seizoen in Sint-Truiden doorbracht. De voorbije voetbaljaargang speelde de Angolese Belg opnieuw bij Charlton in de Engelse derde klasse.

ZATERDAG! LIVERPOOL TOTTENHAM! WIN 50.000EURO MET JOUW VRIJBLIJVENDE VOORSPELLING!!

ONTDEK HET HIER! facebook

Vetokele brak in 2011 door bij Cercle Brugge en trok nadien via Kopenhagen naar Engeland. De nog steeds maar 27-jarige spits doorliep alle internationale jeugdreeksen als Belgisch international maar koos in 2014 voor de nationale ploeg van Angola, waar hij sindsdien zes keer in actie kwam. Als transfervrije speler is Vetokele gratis op te halen en zien we hem volgend jaar dus misschien wel terug in de Jupiler Pro League.

Het bericht ‘Belgisch jeugdinternational gratis op te halen door clubs’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *