Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Galatasaray wil spelers van Genk en Club Brugge kopen’

De Turkse grootmacht Galatasaray wil deze zomer uitpakken met het kopen van speler van zowel Genk als Club Brugge. Naar verluidt heeft de club Krepin Diatta van Club Brugge en Joseph Paintsil van KRC Genk op de shortlist staan. Diatta is uitgegroeid tot een basisspeler bij Club Brugge, terwijl Paintsil een invaller is bij Genk.

VANAVOND! LIVERPOOL TOTTENHAM! WIN 50.000EURO MET JOUW VRIJBLIJVENDE VOORSPELLING!!

ONTDEK HET HIER! facebook

Hij liet enkele mooie zaken zien en maakt meer kans op speelminuten door het vertrek van Leandro Trossard en mogelijk ook Dieumerci Ndongola, die Paintsil eigenlijk al had voorbijgestoken in de rangorde.

Het bericht ‘Galatasaray wil spelers van Genk en Club Brugge kopen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *