Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Simon Mignolet laat zich uit over transfer naar Anderlecht

Simon Mignolet komt er bij Liverpool niet meer aan te pas. Hij is daar de tweede doelman achter de Braziliaan Alisson Becker. Bij RTL werd hem gevraagd wat hij zou doen als Vincent Kompany hem zou vragen om te komen keepen bij Anderlecht.

“Of Vincent mij kan bellen voor Anderlecht? Ik heb nog niet aan mijn toekomst gedacht. Er is al veel geschreven over mijn toekomst, maar daar ben ik nu nog niet mee bezig. Dat is voor mijn makelaar”, aldus Mignolet.

VANAVOND! LIVERPOOL TOTTENHAM! WIN 50.000EURO MET JOUW VRIJBLIJVENDE VOORSPELLING!!

ONTDEK HET HIER! facebook

Zoals altijd laat Mignolet dus niet het achterste van zijn tong zien, maar de fans van RSCA moeten niet hopen. Broer Wouter Mignolet en makelaar Nico Vaesen lieten al verstaan dat een terugkeer naar België niet op de planning staat.

Het bericht Simon Mignolet laat zich uit over transfer naar Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *