Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Anderlecht staat voor stunt met binnenhalen van wereldtopper’

Het Engelse gokkantoor ‘The Sportsman’ ziet het wel gebeuren dat Anderlecht deze zomer gaat stunten met het binnenhalen van Yaya Toure. Voormalig speler van Manchester City die heerste op het middenveld.

Van concrete interesse van Paars-Wit in de ex-speler van onder meer FC Barcelona en Man City is op dit moment geen sprake. Maar bij het gokkantoor kan momenteel wél worden ingezet op een transfer van de Ivoriaan naar het Astridpark. Zij achten die kans zelfs vrij groot, want hun inzet op die gebeurtenis is amper 1/1. Daarmee is er volgens hen 50% kans dat de transfer zal plaatsvinden.

De link van een mogelijke transfer van Toure naar Anderlecht kan natuurlijk direct worden gerelateerd naar Vincent Kompany. De Rode Duivel speelde jarenlang met de middenvelder samen bij City, en is momenteel ook transfervrij waardoor er geen transfersom zou moeten worden betaald.

 

Het bericht ‘Anderlecht staat voor stunt met binnenhalen van wereldtopper’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *