Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Feyenoord aast op vleugelflitser uit de Pro League’

Feyenoord heeft interesse in vleugelspeler Nana Opoku Ampomah die onder contract staat bij Waasland-Beveren. Dit weten diverse Ghaneese media te melden. De 23-jarige aanvaller was afgelopen seizoen goed voor acht doelpunten en zeven assists. Sinds zijn entree in België, bijna drie jaar geleden, speelde hij 84 competitiewedstrijden. Hij wil al een tijdje hogerop.

Feyenoord zou niet de enige club zijn met belangstelling voor Ampomah. Ook Royal Antwerp, Club Brugge, kampioen Racing Genk, Fenerbahçe en Fortuna Düsseldorf hebben een oogje op de aanvaller, die tot de zomer van 2021 vastligt bij Waasland-Beveren. Geïnteresseerde clubs moeten dus met een transfersom over de brug komen.

 

Het bericht ‘Feyenoord aast op vleugelflitser uit de Pro League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *