Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Anderlecht polst Brecht Dejaegere voor transfer’

Anderlecht heeft contact gezocht met Brecht Dejaegere om te praten over een transfer. De 28-jarige middenvelder van AA Gent komt er de laatste maanden steeds minder aan te pas bij zijn club. Iets waar hij totaal niet content mee is.

Een vertrek uit de Ghelamco Arena is dus niet helemaal uitgesloten. Voorlopig nam RSCA wel nog geen contact op op clubniveau. Bovendien heerst er concurrentie voor Dejaegere, die in Brussel een alternatief zou vormen voor de wellicht vertrekkende Adrien Trebel.

ZATERDAG BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

ONGEKENDE PROMOTIE, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Want naast Anderlecht zou ook Standard gepolst hebben bij zijn entourage. De Rouches nemen afscheid van onder meer Razvan Marin en zouden dus nog wat versterking op het middenveld kunnen gebruiken. Maar ook de Luikenaars hadden nog geen contact met Gent, dat de Dejaegere graag zou zien blijven. “Het is onze bedoeling om de sterkhouders maximaal te behouden. Voor Brecht Dejaegere is volgend seizoen zonder twijfel een plaats in onze kern. We zullen zien wat de mercato brengt”, reageert preses Ivan De Witte bij HLN.

Het bericht ‘Anderlecht polst Brecht Dejaegere voor transfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *