Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge-smaakmaker onderweg naar Paris Saint-Germain’

Paris Saint-Germain heeft interesse in een speler van Club Brugge, Het gaat om de 20-jarige Senagalees Krepin Diatta. Volgens het medium Paris United had technisch directeur Antero Henrique immers onlangs een gesprek met de entourage van Diatta.

ZATERDAG BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

ONGEKENDE PROMOTIE, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Daarbij waren met name Thierno Seydi, de makelaar van Diatta, maar ook Mogi Bayat aanwezig. De gecontesteerde makelaar heeft een lucratieve deal geroken, maar het is nog maar de vraag of Club Brugge zal meewerken. Vincent Mannaert gaf de voorbije maanden in interviews aan dat Diatta in principe niet mag vertrekken.

Het bericht ‘Club Brugge-smaakmaker onderweg naar Paris Saint-Germain’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *