Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Real Madrid gaat uitpakken met monstertrio waaronder speciale rol voor Eden Hazard’

Gisteren maakte Real Madrid bekend dat het Luka Jovic voor ruim 60 miljoen euro overneemt van Eintracht Frankfurt. Een welkome versterking maar de Madrilenen zijn nog lang niet uitgeshopt deze zomer.

De volgende transfer die moet worden afgerond is die van Eden Hazard. Chelsea verlangd 145 miljoen voor haar sterspeler terwijl Real een bod van 100 miljoen heeft gedaan. Toch is de verwachting dat de deal wel rond gaat komen. Wellicht zal hij na de interland-periode officieel voorgesteld worden. Maar daar stopt het niet bij, volgens El Chiringuito droomt Real immers van een monstertrio bestaande uit Jovic, Hazard en … Kyllian Mbappé.

ZATERDAG BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

ONGEKENDE PROMOTIE, ONTDEK HET HIER!!! facebook

De Franse superster staat al een tijdje bovenaan de lijstjes in het Estadio Santiago Bernabeu, maar een transfer deze zomer leek uitgesloten. Bovengenoemde bron meldt echter dat Mbappé zelf ook graag naar Madrid zou verhuizen en via een transferverzoek druk zou zetten op zijn huidige werkgever. Het valt af te wachten of PSG daar ook in zal meegaan. Sowieso zal het niet gemakkelijk worden een akkoord op clubniveau te vinden.

De Parijzenaars zullen de wereldkampioen immers niet zomaar laten gaan, een prijs van minstens 200 miljoen euro lijkt verreist. Tel daar de bedragen van Jovic en Hazard bij en je komt al snel aan een som van bijna 400 miljoen euro. Om die droomlinie te kunnen bekostigen zal Real dus eerst spelers als Gareth Bale, Karim Benzema en andere Isco’s van de hand moeten doen.

Het bericht ‘Real Madrid gaat uitpakken met monstertrio waaronder speciale rol voor Eden Hazard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *