Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Anderlecht-aanvaller kan club na een jaar alweer verlaten’

Afgelopen zomer kwam Zakaria Bakkali naar Anderlecht toe. Een succes werd het niet. Hij kon slechts zelden zijn klasse tonen. In de eerste helft van het seizoen liet Bakkali nog af en toe van zich spreken maar mede door het nodige blessureleed verdween hij steeds meer uit beeld.

De voorbije maanden zat hij zelfs amper nog in de wedstrijdselectie. Normaal gezien krijgt hij in het tussenseizoen de kans om zich te bewijzen aan Vincent Kompany en zijn staf, maar de kans bestaat ook dat hij na één jaartje alweer vertrekt.

ZATERDAG BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

ONGEKENDE PROMOTIE, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Zo meldt het Turkse Aslan alsook het Roemeense Fanatik dat Bakkali op de verlanglijst staat bij Galatasaray. De Turkse kampioen ziet Henry Onyekuru na een huurbeurt terug naar Everton trekken en is daarom op zoek naar versterking op de flanken, maar dan wel naar spelers met een beperkte transfersom. Ook Stallone Limbombe, op overschot bij AA Gent, zou op die ruime lijst staan.

Het bericht ‘Anderlecht-aanvaller kan club na een jaar alweer verlaten’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *