Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge wil oude bekende terug naar het Jan Breydel halen’

Club Brugge wil een poging wagen om Bryan Oviedo terug te halen naar het Jan Breydel Stadion.Zowel vorige zomer als afgelopen winter werd er namelijk gepolst voor een transfer, maar uiteindelijk kwam het zover niet.

ZATERDAG BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

ONGEKENDE PROMOTIE, ONTDEK HET HIER!!! facebook

No Sweat, no glory is echter de lijfspreuk van Club Brugge, en die lijken ze ook op transfergebied met zich mee te nemen. Want voor de derde transferperiode op rij tracht het nu de Costa Ricaan naar de club te halen. Dat meldt het Engelse The Northern Echo. Momenteel is Oviedo nog steeds actief bij Sunderland in de Engelse League 1.

Het bericht ‘Club Brugge wil oude bekende terug naar het Jan Breydel halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *