Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Real Madrid biedt 45 miljoen te weinig voor Eden Hazard

Chelsea en Real Madrid steggelen nog altijd over de transfersom van Eden Hazard. De Koninklijke heeft een bod van 100 miljoen euro gedaan op hem maar de Londenaren verlangen 145 miljoen voor haar sterspeler. Dit weet het medium The Telegraph te melden.

ZATERDAG BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

ONGEKENDE PROMOTIE, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Real Madrid houdt het voorlopig bij een bod van 100 miljoen euro, waardoor het verschil tussen vraag en aanbod maar liefst 45 miljoen euro bedraagt. Of beide clubs er nog in slagen om de komende dagen een compromis te bereiken, blijft echter nog de vraag.

Het bericht Real Madrid biedt 45 miljoen te weinig voor Eden Hazard verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *