‘Real Madrid betaalt 140 miljoen euro voor Eden Hazard’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Real Madrid heeft een gigantische transfersom betaalt voor Eden Hazard. Ze betalen een basissom van 100 miljoen voor de aanvaller maar dit kan met bonussen oplopen tot maar liefst 140 miljoen. Een ongekend bedrag voor een speler die nog maar één jaar contract had.

ALLEEN VOOR NIEUWE KLANTEN! KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DINSDAG WINT VAN SCHOTLAND!!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

Hazard had ook duidelijk aangegeven bij het Chelsea-bestuur dat hij wou vertrekken, dus moesten die nu verkopen om hem volgend seizoen niet gratis de deur te zien uitlopen. Mocht het zo zijn uitgedraaid dat hij tóch nog een seizoen op Stamford Bridge moest blijven, had hij dat waarschijnlijk zonder veel morren gedaan. Maar bijtekenen zat er ook niet meer in. Een sterk staaltje onderhandelen dus van The Blues.

Het bericht ‘Real Madrid betaalt 140 miljoen euro voor Eden Hazard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer