‘Standard Luik gaat vol voor verdediger van Dinamo Zagreb’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Standard Luik zet vol in op de komst van de 25-jarige Amir Rrahmani. Dit weet het medium La Dernière Heure te melden. Hij is een verdediger van het Kroatische Dinamo Zagreb. The Rouches hebben concurrentie van Amiens en Celtic maar Standard zou de beste papieren hebben.

ALLEEN VOOR NIEUWE KLANTEN! KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DINSDAG WINT VAN SCHOTLAND!!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

De international van Montenegro heeft dezelfde makelaar als aanwinst Mergim Vojvoda en zou voor een bedrag tussen de 1,5 en 2 miljoen euro aangetrokken kunnen worden. De verdediger was dit seizoen niet echt een vaste waarde bij Dinamo Zagreb, waar hij vijftien keer in de basis startte, maar ook elf keer op de bank begon.

Het bericht ‘Standard Luik gaat vol voor verdediger van Dinamo Zagreb’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer