‘Tweede smaakmaker wil ook vertrekken bij Club Brugge’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

In navolging van Wesley Moraes is er nog een tweede smaakmaker die deze zomer ook wil vertrekken bij Club Brugge. Het gaat om aanvaller Emmanuel Dennis.

Volgens het Franse medium Jeunes Footeux wil de Nigeriaanse aanvaller deze zomer absoluut vertrekken. Dat hij ondanks Play-Offs bij Blauw-Zwart niet geselecteerd werd voor de Africa Cup, zal ongetwijfeld een rol spelen in zijn verlangen om in een grotere competitie aan de slag te gaan.

ALLEEN VOOR NIEUWE KLANTEN! KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE VANAVOND WINT VAN SCHOTLAND!!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

Bovengenoemde bron stelt wel dat er momenteel nog geen enkele club echt concreet is. Olympique Lyon werd genoemd, maar met de Franse topclub zou op nog geen moment contact zijn geweest. Naar verluidt hoopt Dennis op een kans bij een Engelse club, al valt het af te wachten of hij daar in aanmerking komt voor een werkvergunning.

Het bericht ‘Tweede smaakmaker wil ook vertrekken bij Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!