‘Zo wil Vincent Kompany gaan voetballen met Anderlecht’

Hoe Vincent Kompany met Anderlecht komend seizoen zal gaan voetballen is de vraag maar diverse analisten denken dat hij de style van zijn voormalige coach Pep Guardiola gaat hanteren.

Aan Sport/Voetbalmagazine geeft Frank Arnesen alvast al even inkijk in hoe Kompany het bestuur van Anderlecht wist te overtuigen van zijn tactische kennis. “Gedurende anderhalf uur heeft hij met behulp van een bord uitgelegd hij het liefst zou willen voetballen.”

ALLEEN VOOR NIEUWE KLANTEN! KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE VANAVOND WINT VAN SCHOTLAND!!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

“Vincent ging uit van een systeem met vijf offensief ingestelde spelers en vijf verdedigende jongens. Hij lichtte toe hoe de ruimte benut moet worden, hoe het team moest denken in balbezit en balverlies, welke type spelers je nodig hebt om dat soort voetbal te brengen …”, klinkt de technisch directeur onder de indruk van zijn nieuwe coach. Die lijkt er eerst en vooral dus op gebrand het aanvallend voetbal terug te brengen naar het Astridpark en orde te scheppen in de chaos die er het voorbije seizoen heerste.

Het bericht ‘Zo wil Vincent Kompany gaan voetballen met Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!