Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

BBC: ‘Lionel Messi wil hoe dan ook vertrekken bij Barcelona’

Lionel Messi wil deze zomer hoe dan ook vertrekken bij FC Barcelona. Volgens de BBC is de Argentijnse superster standvatig in zijn besluit. Een transfer moet er hoe dan ook komen.

n Barcelona leeft nog het gevoel dat de sterspeler misschien op andere gedachten te brengen is door Josep Maria Bartomeu nu al weg te sturen als president van de club en . Echter, zelfs voortijdige presidentsverkiezingen zouden niet voldoende zijn.

Messi heeft de club ingelicht over zijn vertrekwens. De Argentijn meent dat de optie in zijn contract nog altijd rechtsgeldig is door de gevolgen van de coronacrisis waardoor hij deze zomer transfervrij mag vertrekken. Barcelona spreekt dit tegen en wijst dus nog op de gelimiteerde transfersom van 700 miljoen euro.

Het is nog onduidelijk waar Messi gaat spelen. Manchester City, Paris Saint-Germain en Internazionale worden gezien als topfavorieten, maar volgens het Spaanse tv-station Deportes Cuatro is Manchester United ook een serieuze optie voor de 33-jarige aanvaller.

Het bericht BBC: ‘Lionel Messi wil hoe dan ook vertrekken bij Barcelona’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *