Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge wil Japans international gaan contracteren’

Club Brugge heeft haar oog laten vallen op Kosuke Nakamura. Hij is een 25-jarige doelman die onder contract staat bij Kashiwa Reysol. Hij telt ook zes caps voor de Japanse nationale ploeg. Momenteel vallen deze geruchten nog met een flinke korrel zout te nemen, maar dat Club een nieuwe (tweede) doelman zou zoeken is op zich niet zo vreemd.

Het valt namelijk te bedenken dat huidige tweede doelman, Ethan Horvath, graag zelf ergens aan spelen zal willen toekomen. Nakamura zou met een transfer naar België alvast in de voetsporen kunnen treden van landgenoot Eiji Kawashima. Die was jaren doelman bij Lierse SK en Standard. De Japanse doelman zou overigens wel eens een koopje kunnen blijken van Club. Nakamura heeft namelijk nog maar één jaar contract, en zijn marktwaarde staat bepaald op 1,2 miljoen euro.

Het bericht ‘Club Brugge wil Japans international gaan contracteren’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *