Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Elias Cobbaut 4 maanden out met enkelbreuk’

Anderlecht moet het de komende tijd doen zonder Elias Cobbaut. Hij heeft naar verluidt een enkelbreuk opgelopen. Dit weet Het Nieuwsblad te melden.

Hij is daardoor niet beschikbaar voor de Rode Duivels, maar zal ook enkele maanden niet kunnen voetballen voor Anderlecht. Naar verluidt zou het om een revalidatie van maar liefst vier maanden gaan, waardoor Cobbaut pas in december weer zal kunnen voetballen.

Een flinke domper voor Anderlecht, dat zo opnieuw een defensieve pion ziet uitvallen. Met de inmiddels gestopte Vincent Kompany zag het namelijk ook al een sterke verdediger wegvallen in de selectie. Kompany, nu trainer, zal daardoor stevig moeten puzzelen bij Anderlecht de komende maanden.

Het bericht ‘Elias Cobbaut 4 maanden out met enkelbreuk’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *