Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Ruud Vomer wil nog jaren door, Club Brugge zoekt concurrent’

Club Brugge kan dit seizoen nog niet helemaal overtuigen en de kritiek groeit dan ook. Ook op middenvelder Ruud Vormer. Bij Blauw-Zwart denkt men na over zijn toekomst.

De inmiddels 32-jarige Nederlander kende ups en downs bij Club Brugge, maar voelt zich naar verluidt nog steeds kiplekker bij Blauw-Zwart. Sterker nog, volgens Het Laatste Nieuws wil Vormer graag nog zo’n vijf jaar voetballen en wil hij dat het liefst doen bij Club Brugge. Het is echter nog maar de vraag of Club Brugge dat ook ziet zitten.

Bij Club Brugge heeft Vormer nog een contract tot medio 2022, maar de Bruggelingen zijn intussen wel aan het zoeken naar een concurrent voor de kapitein van Blauw-Zwart. Philippe Clement gaf afgelopen seizoen al aan dat hij geen echte vervanger heeft voor Vormer en wil daar graag verandering in zien komen. De landskampioen lijkt dan ook van plan om deze zomer nog een nieuwe middenvelder te halen.

Het bericht ‘Ruud Vomer wil nog jaren door, Club Brugge zoekt concurrent’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *