Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Anderlecht gaat opnieuw transfermarkt op en stelt plannen bij’

Anderlecht wil zich nog gaan roeren op de transfermarkt. Gezien het budget beperkt is, zou sportief directeur Peter Verbeke en zijn team ‘niet overhaast’ te werk gaan.

De zomermercato in België gaat maandag weliswaar een weekje dicht, maar tussen 8 september en 5 oktober hebben de clubs opnieuw een kans om spelers aan te trekken. Iets waar Anderlecht dus naar alle waarschijnlijkheid gebruik van gaat maken.

Nochtans heeft Paars-Wit een pak centrale verdedigers onder contract staan. Maar namen als Ognjen Vranjes, Bubaccar Sanneh, Josué Sa, James Lawrence en Antonio Milic komen niet in de plannen voor en moeten deze mercato in principe nog vertrekken. Hannes Delcroix zou volgens La Dernière Heure wel nog mogen hopen op een nieuwe kans, terwijl Killian Sardella in afwachting van versterking het meest in aanmerking komt om de basisplaats van Cobbaut in te nemen.

Het bericht ‘Anderlecht gaat opnieuw transfermarkt op en stelt plannen bij’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *