Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

GOLDEN GOAL! Win vanavond 5.000euro met JE VOORSPELLING op Club Brugge – PSG!

Vanavond om 21.00 uur staat de wedstrijd Club Brugge – Paris SG in de Champions League op de agenda. En speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 5.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel vrijblijvend! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Het bericht <strong>GOLDEN GOAL! Win vanavond 5.000euro met JE VOORSPELLING op Club Brugge – PSG! </strong> verscheen eerst op .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *