Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Man United-speler wil per se transfer naar Ajax’

Ajax heeft interesse in Manchester United-doelman Dean Henderson. Andre Onana vertrekt aan het einde van het seizoen en Remko Pasveer heeft ook niet het eeuwige voetballeven. Henderson zou daarom een prima versterking zijn voor de Amsterdammers.

En de Engelsman wil zelf maar wat graag naar Ajax, zo klinkt het nu in de Britse media. Trainer Ralf Rangnick heeft al eens uitgesproken dat hij Henderson als back-up achter David de Gea wil behouden, mede omdat United een bomvol programma met meerdere prijzen om nog voor te spelen wacht, maar Henderson is vastberaden: hij wil vertrekken.

Het bericht ‘Man United-speler wil per se transfer naar Ajax’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.